Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان گفت: تیم پزشکی ما ۴۵ روز در سرپل ذهاب بود و به ۹۷ هزارو ۵۰۰ نفر خدمات دادیم و نزدیک به ۴۰۰ عمل جراحی بزرگ انجام شد. ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سید رضا مرتضویان شامگاه پنجشنبه در محفل انس تیم‌های اضطراری دفاع مقدس و اعضای سازمان بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان اظهار داشت: وظیفه ماست حداکثر جذب و حداقل دفع را داشته باشیم لیکن وجود این محفل انس می‌تواند این جمع صمیمی را بین پزشکان ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیمارستان شهید صدوقی در امداد و انتقال و عملیات و نجات عملکرد خوبی داشته، گفت: طی 10 سال گذشته بیمارستان صحرایی سیار درست شده و امروز مسئولان مرتبط با بحران اعم از وزارت بهداشت و وزارت کشور و نیروهای مسلح اذعان دارند بزرگترین و مجهزترین بیمارستان صحرایی در اختیار صدوقی است.

رئیس بیمارستان صدوقی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب بیان کرد: این بیمارستان برای بحران‌ها آماده شده و سالانه 2 برنامه مانور با این بیمارستان اجرا می‌کنیم و در مردم یاری مناطق محروم از آن استفاده می‌شود.

وی افزود: در سال گذشته و سالیان قبل چندین مورد مردم یاری در مناطق محروم ازجمله در استان سیستان و بلوچستان و شهرستان‌هایی که امکانات بسیار کمی دارند، انجام دادیم.

مرتضویان بیان کرد: در اربعین فعالیت گسترده‌ای داشتیم همچنین با کمک هلال احمر و ستاد کل نیروهای مسلح تیمی از بچه‌های امداد و عملیات به عنوان کارشناس به کشور میانمار اعزام شدند که به آوارگان میانمار خدمت‌رسانی داشتیم و مشورت‌های مفیدی دادیم.

وی ادامه داد: در زلزله کرمانشاه که مرکز اصلی آن سرپل ذهاب بود، بیمارستان اصلی شهر کاملاً از بین رفته بود و امکان هیچگونه خدمت‌رسانی نبود و تمامی مجروحان به اسلام آباد یا کرمانشاه منتقل می‌شدند و مسافت و ترافیک سبب منحل شدن اورژانس شده بود.

رئیس بیمارستان شهید صدوقی تصریح کرد: آنجا تنها مراجعات سرپایی انجام می‌شد و کمتر از 48 ساعت بیمارستان صحرایی سیار ما به آنجا منتقل شد و اعلام آمادگی کردیم که بیماران و مجروحان را پذیرش کنیم تا نیازی به اعزام مجروحین نباشد.

وی افزود: 45 روز سرپل ذهاب بودیم و به 97 هزارو 500 نفر خدمات دادیم، نزدیک به 400 عمل جراحی بزرگ انجام شد و ما در یک مانور واقعی توانایی خود را نشان دادیم که در مواقع بحران قادریم کمک حال باشیم.

مرتضویان با اشاره به برخی شایعه پراکنی‌ها پیرامون عدم فعالیت در مناطق زلزله زده گفت: درحالیکه بیمارستان افتتاح شده بود و 3 اتاق عمل فعال بود در فضای مجازی شروع به شایعه پراکنی شد که سپاه این بیمارستان را فقط افتتاح کرد و عکس گرفت و رفت درحالیکه همان موقع در بیمارستان عمل جراحی درحال انجام بود.

وی با بیان اینکه مردم منطقه از این شایعات ناراضی بودند، افزود: مردم فهمیدند چه کسانی طرفدارشان هستند و چه کسانی تنها در شعار طرفدار آن‌ها هستند.

رئیس بیمارستان صدوقی خاطرنشان کرد: از همه خواستارم افرادی که تمایل دارند در اینگونه موارد همکاری کنند با بسیج سازمان مرتبط شوند و اعلام آمادگی کنند چراکه این اقدامات توشه‌ای ماندگار برای ماست که در آخرت دست‌گیر ما خواهد بود.

انتهای پیام/ ت

 

R41346/P1336/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب در جنوب این استان امدادرسانی شدند.

سید محمد مهدی سجادی در گفت وگو با ایسنا، افزود: حضور چشمگیر نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر نقش برجسته‌ای در کاهش آلام و مشکلات مردم صبور جنوب سیستان و بلوچستان ایفا کرده است.

وی بیان کرد: از ۲۸ فروردین ماه تاکنون ۱۳ شهرستان سیستان و بلوچستان تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفتند که بیشترین امدادرسانی در شهرستان کنارک انجام شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: در این بین نیروهای جوان و با تجربه هلال احمر بار دیگر در کنار مردم سیل‌زده حضور یافتند و به ۵۷ هزار و ۱۰۱ نفر متأثر امدادرسانی کردند و برای ۳۸ هزار و ۳۴ نفر اسکان اضطراری انجام گرفت.

وی تصریح کرد: پنج هزار و ۷۳۳ کیلوگرم نایلون، چهار هزار و ۷۵۷ تخته موکت و ۱۰ هزار و ۶۸۷ بسته غذایی و دیگر اقلام زیستی توسط ۲ بالگرد هلال احمر در بین متأثرین توزیع شده است.

سجادی بیان کرد: ۱۱۱تیم عملیاتی متشکل ۵۲۴ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

وی از هموطنان خواست، از تردد و توقف در مسیرها، جاده‌ها و بستر رودخانه‌ ها خودداری کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات تماس بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۴ هزار عملیات امدادرسانی فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک بندرعباسی خارج شد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • امدادرسانی به سه بانو حادثه غرق شدگی در اصفهان و فلاورجان