Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان گفت: بیمارستان تخصصی صحرایی سپاه در آق‌قلا با مشارکت بیمارستان صدوقی اصفهان و امام حسین (ع) مشهد، با بخش‌های مختلف در خدمت مردم سیل‌زده است. ۱۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۸ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

سیدرضا مرتضویان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به برپایی بیمارستان صحرایی در آق‌قلا، اظهار داشت: بیمارستان شهید صدوقی اصفهان با مشارکت بیمارستان امام حسین (ع) مشهد، اقدام به برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در آق‌قلا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از روز نخست وقوع سیل، تیم‌های پزشکی نیروی زمینی و بسیج جامعه پزشکی سپاه در شهر و روستاهای سیل‌زده در استان گلستان حضور یافتند.

رئیس بیمارستان شهید صدوقی اصفهان با بیان اینکه این بیمارستان سیار، تجهیزات بسیاری دارد، گفت: بخش‌های مختلف اورژانس، اتاق عمل، رادیولوژی، ام‌.آر.آی، سی‌تی‌اسکن و آزمایشگاه در اختیار مردم آق‌قلا است و به آنها خدمات می‌دهد.

کمک‌های ارتش در شهر آق‌قلا بسیار موثر بوده استآخرین وضعیت سیل در گلستان؛ آب در آق‌قلا به‌زودی تخلیه می‌شودامدادرسانی نیروهای بسیج و جهادی کاشان به سیل‌زدگان آق‌قلا + تصاویر

وی تصریح کرد: این بیمارستان مجهز به پیشرفته‌ترین و تنها ام‌.آر.آی سیار کشور و دارای یک سامانه فرماندهی و کنترل پزشکی از راه دور است.

مرتضویان ادامه داد: یک دستگاه دیزل ژنراتور 150 کاوا و سامانه کانتینری داروخانه و دارو به ارزش حدود 300 میلیون تومان و نیروی تخصصی مربوطه نیز از تاریخ چهارم فروردین تا کنون در شهر آق‌قلا مستقر است.

انتهای پیام/ن

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۵۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان

 علیرضا مالکی رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از ۳ تا ۵ سالگی است، متاسفانه به علت عدم مراجعه، تعداد زیادی از بیماران از سن مناسب کاشت حلزون خارج شده اند.

  مالکی افزود: از والدین عزیز بیماران ناشنوا در کلّ استان می‌خواهم تا در زمان لازم و قبل از اینکه خیلی دیر شود برای شروع فرایند درمان به مرکز کاشت حلزون واقع در بیمارستان فوق تخصصی الزهراء (س) زاهدان مراجعه کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده اند و در نوبت کاشت حلزون در بیمارستان تخصصی الزهرا (س) زاهدان قرار دارند.

 مالکی افزود: با حضور نیرو‌های متخصص و کادر درمانی خبره و تجهیزات به روز، در مرکز فوق تخصصی کاشت حلزون زاهدان خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های زیاد ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی برای توسعه لرستان
  • استفاده از ظرفیت های خدادادی برای توسعه لرستان
  • آسیب‌ها و مشکلات لرستان باید به‌تدریج رفع شوند
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • استفاده از ظرفیت‌های خدادادی، توسعه لرستان را به همراه دارد
  • پاسداران باید قدر فرصت حضور و خدمت در سپاه را بدانند
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان