Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان رئیس بیمارستان صدوقی از تامین نیروی انسانی برای افزایش ظرفیت بیمارستان صحرایی اصفهان خبر داد و گفت: این بیمارستان هم اکنون با ظرفیت ۶۰ تخت مشغول ارائه خدمات به بیماران کووید است.

سیدرضا مرتضویان در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه بیمارستان صحرایی اصفهان از حدود یک سال پیش تاکنون مشغول خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کووید۱۹ است، اظهار کرد: این بیمارستان تعطیل نشد، اما در مقاطعی به خاطر کم شدن تعداد بیماران فعالیت آن کمتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اوج گیری شیوع کرونا و افزایش تعداد مبتلایان به کووید۱۹ اشاره کرد و گفت: بیمارستان صحرایی اصفهان ظرفیت ۱۰۰ تخت بیمارستانی را دارد، اما در حال حاضر با ظرفیت ۶۰ تخت بیمارستانی فعالیت می کند.

رئیس بیمارستان صدوقی با بیان اینکه مشغول تامین نیرو انسانی برای بیمارستان صحرایی اصفهان هستیم، تاکید کرد: اگر نیروی انسانی تامین شود می توانیم بیمارستان را به ظرفیت اصلی آن یعنی ۱۰۰ تخت برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان صحرایی اصفهان امکانات لازم را برای خدمات رسانی به بیماران دارد و بیمارستان کاملی است که در ضلع جنوبی سپاهان شهر دایر شده است.

مرتضویان در مورد راه اندازی بیمارستان صحرایی دوم در صورت تکمیل ظرفیت این بیمارستان نیز گفت: بعید می دانم نیازی به بیمارستان دوم صحرایی داشته باشیم، اما قرار است با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بخش های مراقبتی برای بیماران ایجاد کنیم تا بیمارانی که دوره حاد بیماری را گذرانده اند در این بخش ها نگهداری شوند.

رئیس بیمارستان صدوقی خاطرنشان کرد: درحال پیگیری هستیم اگر ترافیک بیمار از این بیشتر شد واحدهای مراقبتی کنار هر بیمارستان ایجاد شود تا بیمارانی که سطح بیماری آنها کمتر شده، ولی هنوز امکان مرخص کردن آنها وجود ندارد به بخش مراقبتی بروند تا هم بار بیمارستان ها کمتر شود و هم بیماران دوره نقاهت را به خوبی طی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا کووید 19 بيمارستان بیمارستان صحرایی بیمارستان صحرایی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۳۴۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند و در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به جایگاه این دو در عرصه تولید، توجه واقعی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری _شنبه هشتم فروردین_ در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان و جمعی از کارگران و کارفرمایان نمونه با اشاره به اینکه جامعه ما حکم یک خانواده را دارد که هرکدام از ما در عرصه‌های مختلف مشغول ایفای نقش برای اعتلای آن هستیم، اظهار کرد: خانواده‌ای هستیم که از سوی مستکبران عالم تحت تحریم بی‌سابقه‌ای قرار گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه به فضل خدا و اتکا به نیروی انسانی خودمان کار را شروع کردیم و امروز تبدیل به یکی از قدرت‌های اقتصادی منطقه شده‌ایم، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم توحید، آزادگی و استقلال را در دنیا بلند کرده‌ایم، تحت تأثیر نظام فاسد سرمایه‌داری قرار نگرفتیم و باعزت روی پای خودمان ایستاده‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه خداوند متعال اراده فرموده است که این انقلاب و این ملت را زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز پیام انقلاب اسلامی عالم‌گیر شده است و آمریکای مستکبر که از اوایل انقلاب تحریم را علیه ما شروع کرد، در کشورش مبتلابه خیزش عمومی در همه اقشار جامعه به ویژه دانشگاه‌ها شده است.

حجت‌الاسلام غفوری لحظه‌لحظه تلاش‌ها و کوشش‌هایی که در عرصه کارگری و کارفرمایی در سال‌های بعد از انقلاب صورت گرفته است را عبادت دانست و ادامه داد: دنیا به نیروی کار و کارگر به چشم یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای او احترام قائل می‌شود که منافع نظام سرمایه‌داری را تأمین کند، اما در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به نیروی انسانی به‌عنوان زیربنا و اساس کار نگاه می‌شود و به شخصیت، کرامت انسانی جایگاه او در عرصه تولید، توجهی واقعی می‌شود.

وی اضافه کرد: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند که اگر باهم حرکت کنند، پرواز شکل می‌گیرد. دلسوزی این دو مجموعه برای یکدیگر، اوج اعتلای این ملت است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌) در بحث جهش تولید که در هر منطقه و هر استانی لازم است مسئولان بررسی کنند که با توجه به اقتضائات منطقه، چه اقداماتی انجام شود تا جهش تولید شکل بگیرد، عنوان کرد: نیاز است مسئولان استان با توجه به زیست‌بوم استان کرمانشاه برای اقتضائات نیروی انسانی و سرمایه‌های خدادادی که در این استان وجود دارد، هم‌فکری کنند تا هم رونق اقتصادی را به ارمغان بیاورد و هم نرخ بیکاری را به صفر برساند.

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به لزوم تسریع و تسهیل کار تولیدکنندگان، تأکید کرد: موارد متعددی از تولیدکنندگان را ملاقات کردم که از موانع موجود در بروکراسی اداری گلایه‌مند بودند؛ بنابراین بنده در ابتدای سال، در خطبه‌های نماز جمعه، به مسئولان تأکید کردم در صورتی که یکی از مسئولان در ادارات برای تولید کننده و روند تولید مشکلی ایجاد کند، بنده در نماز جمعه او را به مردم معرفی خواهم کرد.

کد خبر 748579

دیگر خبرها

  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • حضور بیش از ۲۷۰ نفر از کادر پزشکی لرستان در بیمارستان تخصصی دلفان
  • برپایی بیمارستان صحرایی در روستای فرهاد اباد دلفان-لرستان
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان